Concertul Cu prilejul sosirii Primăverii şi Zilei Internaţionale a Femeilor

Pe data de 4 Martie în Sala cu Orga Federația SIBA a organizat Concertul Cu prilejul sosirii Primăverii şi Zilei Internaţionale a  Femeilor.

Un Sindicat tânăr cu o vârstă puţin peste 20 ani, care întruneşte în rândurile sale salariaţi din Bănci şi Companii de Asigurări.

Preşedintele Federaţiei dl Victor ONICI vă adresează cele mai alese urări de  sănătate, fericire, prosperitate şi realizarea tuturor visurilor.

Cu ocazia sărbătorilor de primăvară ne exprimăm întreaga stimă şi admiraţie pentru munca Dvs. de zi cu zi şi Vă aducem un firav Mărţişor care este simbolul renaşterii şi dragostei.

Mai regină decît floarea
Doar femeia poate fi.
Mai deşteaptă ca povaţa
Doar femeia poate fi
                                 Mai înaltă ca destinul
                                 Doar femeia poate fi.
                                 Mai de şoaptă ca izvorul
                                 Doar femeia poate fi.
 
Mai frumoasă decît viaţa
Doar femeia poate fi.
Şi mai dulce ca vioara
Doar femeia poate fi.    

În această zi am avut un colectiv pentru care această sală ar fi neîncăpătoare. Peste 2000 de salariaţi activează în cadrul Băncii  MODOVA AGROINDBANK. A fost salutată prezenţa Mult stimatelor doamne şi domnişoare de la MOLDOVA AGROINDBANK  şi a  preşedintelui comitetului sindical dna Valentina MICLEUŞANU, care a contribuit la organizarea acestui concert.

Un semn de mare respect şi plecăciune pentru dragele şi scumpele colaboratoare de la VICTORIABANK – preşedintele Comitetului sindical dl Mihai CIOBANU

Şi nu în ultimul rând salutăm şi felicităm stimatele doamne de la EXIMBANlK –  Gruppo Veneto Banca – preşedintele comitetului sindical dl Valentin SASU

Cu deosebită plăcere salutăm şi le transmitem un mesaj de felicitare domnelor de la COMERȚBANK, preşedintele comitetului sindical dna Natalia GROSU, doamnele de la Compania de Asigurări „DONARIS VIENNA Insurance GROUP” preşedintele comitetului sindical dl Sergiu BITCA şi Compania de Asigurări GRAWE CARAT ASIGURARI – preşedintele comitetului sindical dna Irina TARASOVA.

 

Va dorim mult succes şi realizări frumoase !

Tags: