Spartachiada salariaţilor din ramura bănci şi asigurări, la ediția a şaptea

Spartachiada a VII-a a salariaţilor din ra­mura instituţiilor bancare şi asigurări a avut loc în perioada 9-10 septembrie, la Casa de odihnă „Perlele Nistrului” de la Vadul lui Vodă. Evenimentul a fost orga­nizat de Federaţia Sindicală a Lucrători­lor din Instituţiile Bancare şi de Asigurări (SIBA).

La competiții au participat echipe de la Banca Naţională, Moldova Agroindbank, Vic­toriabank, Energbank, Banca de Economii, precum şi Moldasig şi General Asigurări.

Cei peste 200 de participanţi au evoluat la cinci probe sportive: minifotbal, volei, tenis de masă, sărituri în lun­gime şi darts.

În clasamentul pe echipe, sportivii de la Banca Naţională s-au plasat pe locul întâi la sărituri în lungime şi pe locul doi la volei. Echipa de la Moldova Agroindbank s-a situat pe locul întâi la minifotbal şi darts şi pe locul doi la tenis de masă şi sărituri în lungime.

Sportivilor de la Victoriabank le-a revenit locul doi la minifotbal şi darts şi locul trei la tenis de masă, în timp ce Energbank s-a clasat pe locul trei la mi­nifotbal.

Echipa de la General Asigurări s-a plasat pe locul întâi la volei și tenis de masă, iar cea de la Moldasig pe locul trei la volei, sărituri în lungime şi darts.

Victor Onici, preşedintele Federaţiei SIBA, a adus sincere mulţumiri preşedinţilor co­mitetelor sindicale pentru susţinerea şi contribuția adusă la desfăşurarea competiţi­ilor sportive.

Potrivit Tatianei Tafuni, şefa Departamen­tului organizare al Federaţiei SIBA, pentru următoarea ediţie a spartachiadei vor fi in­stituite criterii de sancţionare până la exclu­derea din competiţie a echipelor de sportivi în caz de includere în componenţa lor a unor persoane ce nu fac parte din colectivele pe care le reprezintă.

Tags: